Šos salātus atklāju pirms vairākiem gadiem. Kad nāk ciemiņi mēdzu tos gatavot. Parasti cilvēki pabrīnās par interesanto sastāvdaļu miksli, bet salāti aiziet vienmēr uz urrā.
Nepieciešamās sastāvdaļas
1 paka krāsainu makaronu( bantītes, bet var ņemt jebkādus citus)
2 gab. vistas fileja
500g vīnogas
200g pistācijas
1 paciņa salātu majonēze ( vai parastā)
malti melnie pipari
Makaronus un vistas fileju novāra.
Fileju sasmalcina un liek bļodā.
Noloba un sasmalcina pistācijas. Es to parasti daru ar koka stampu.
Liek bļodā sasmalcinātās pistācijas un vīnogas. Ideālā variantā, ja izdodas iegādāties mazās vīnogas bez kauliņiem. Tās var likt veselas. Ja tomēr sanāk iegādāt lielās vīnogas- tad tās jāgriež uz pusēm. Visu apmaisa.
Bļodai pievieno atdzesētu, vārītus makaronus, paku majonēzi un melnos piparus.
Visu kārtīgi apmaisa. Nekādas citas garšvielas klāt nav jāliek .
Salāti gatavi! Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru