piektdiena, 2013. gada 5. jūlijs

Krāsnī cepti dārzeņi

Šo paņēmienu gatavot dārzeņus aizņēmos no radinieces. Tiešām paldies par ideju, jo rezultāts iepriecina vēderu!
Viss ir pavisam vienkārši.

Nepieciešamās sastāvdaļas
Dārzeņi pēc izvēles- pāris bietes, kartupeļi, paprika, ķiploks, sviesta pupiņas, burkāni, puķkāposti un vēl- jebkuri citi, kas iet pie sirds.

Dārzeņus nomizo, sagriež ripās. Ieliek visus bļodā- apslaka ar olīveļļu, pievieno garšvielas pēc izvēles. Kārto uz pannas un cep 180 grādos līdz mīksti- apmēram 20 minūtes.

Viss gatavs! Man šis dārzeņu gatavošanas paņēmiens ārkārtīgi patīk- tad var sajust katra dārzeņa neatkārtojamo garšu. Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru