pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Svaigie bekona salāti

Salātu laikā fantāzijai var ļaut vaļu. Te būs ideja svaigiem salātiem ar bekonu.

Nepieciešamās sastāvdaļas (2porc.):
puse galvas Ledus salātu
2 gab. Tomāti
2 gab. Gurķi
1 pac. Mocarella siers
~200g Bekons ( smeķīga) krūtiņa

Mērcei:
2 gab kivi
Puse apelsīna
Mazliet krējums ( var arī iztikt)

Salātu sastāvdaļu daudzums atkarīgs no tā, cik pašiem gribas daudz ēst un ēdāju skaita.
 Visu sāk ar to, ka sagatavo mēŗci. Nomizo kivi un apelsīnu, sablenderē. Tā kā man kivi patrāpijās skābeni- piešāvu mazliet skābu krējumu- tiešām mazliet, apmēram 1 ēdamkaroti bez kaudzes.
 
Bekonu sagriež plānās šķēles un apcep. Vislabāk, ja šķēlēs sagriezt var jau pie pirkšanas, ja ne- tad jāmēģina pašam notrāpīt tā, lai ir plāni.
Ledus salātus sagriež un liek uz šķīvja. Pa virsu kārto sagrieztus tomātus, gurķus un Mocarella sieru. Pāri kārto bekonu un kā pēdējo vienmērīgi uzlej mērci.

Viss- salāti gatavi ēšanai- ātri un garšīgi!
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru