otrdiena, 2012. gada 3. aprīlis

Burkānu zirnīšu sautējums

Recepte ņemta no žurnāla "Pie Galda". Man pašai šis sautējums šķiet tāda zināma klasika un tieši tāpēc, to pievienoju arī savā recepšu krātuvē.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
7 vidēji lieli burkāni
400g saldētie zirņi ( 1 paka)
2 ēdamkarotes milti
50 g sviests

Burkānus nomizo, nomazgā, sagriež plānās ripiņās, var arī kubikos. 
Aplej ar ūdeni un vāra gandrīz mīkstus.

Kad burkāni gandrīz mīksti, tiem pievieno saldētos zirņus un visu vēl pavāra 5 minūtes.

Panna izkausē sviestu, ātri iemaisa miltus un pannas saturu iemaisa burkānos. Sāli pēc nepieciešamības.

Gatavs! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru