otrdiena, 2012. gada 1. maijs

Provansas vistas stilbi

Izmantojot šo recepti- vistas gaļa izdevās patiesi lieliska, maiga un ārkārtīgi garda. 
Gardās garšas atslēga- pareizās garšvielas! Gafū garšvielas ēdienus lieliski papildinam, tās iespējams iegādāties www.gafu.lv.

Nepieciešamās sastāvdaļas:
5 gab. vistu stilbi
1 gab. liels sīpols
1/3 pac. Provansas majonēze
Gafū garšvielas Putnu gaļai


Vistas stilbus liek bļodā, pievieno sagrieztu sīpolu, garšvielas un majonēzi. Visu kārtīgi apmaisa un liek marinēties ledusskapī uz min. 30 minūtēm.

Lai gaļai būtu neatkārtojamā garša- jāizmanto šīs garšvielas!

Kad gaļa iemarinējusies, to liek uz pannas, lielas liesmas un ātri apcep no abām pusēm.


Pēc tam apceptos stilbus liek karstumizturīgā traukā ( tādā, ko var likt krāsnī). Es izmantoju mazo pannu. Pārliek foliju un liek iekšā uzkarsētā krāsnī uz 30 minūtēm. ik pa laikam stilbus apgroza.


Pēc noteiktā laika gaļa ir gatava- sulīga, mīksta un ļoti garšīga! No marinādes izveidojusies laba mērcīte.


Ēst var ar dažādām piedevām- kādas vislabāk garšo. Es izvēlējos- vārītus kartupeļus ar lapu/ krējuma salātiem- lieliska kombinācija!
 Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru