piektdiena, 2012. gada 27. janvāris

"Piesien dūšu" maizītes II (bundžiņlasis)

Nu uznāk taču tā, ka ātri gribas piesiet dūšu. Te būs mans piedāvājums nr.2, šoreiz ar bundžiņlasi t.i. konservēts lasis savā sulā.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 bundža lasis savā sulā
pašcepta saldskābā maize ( Bērnības saldskābmaize ) vai kāda cita maize pēc izvēles
pāris sīpola ripas
pāris olīvas
pāris citrona ripas
malti pipari
Uz maizes liek lasi, neko apakšā nesmērē, laša sula lieliski izpilda mitrinošās funkcijas. 
Katru maizīti dekorē ar olīvu, citrona ceturto daļu, sīpola gabalu, pārkaisa ar pipariem.
Garšo- super! 




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru