100% kokvilna
svētdiena, 2012. gada 17. jūnijs
ceturtdiena, 2012. gada 14. jūnijs
Vistas pica
Par picas pamatni izmantošu Tex-mex tortillu pamatni. Ar šādu pamatni
pica ir gatava nepilnās 10 minūtēs (neskaitot sagatavošanas darbus),
plāna, sulīga un patiešām garda.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Es gatavoju vienu šādu picu, tāpēc visas sastāvdaļas bija tiešām
nedaudz. To daudzums atkarīgs no tā, cik picas tiks gatavotas un cik
bagātīgas tās gribas. Tāpēc- sastāvdaļu daudzums- pēc katra paša
ieskatiem.
1 gab. Tex-mex tortilla
Cherry tomāti
Vārīta vistas fileja
Rīvēti marinēti gurķi
Rīvēts siers
Krējuma- ķiploku mērce ( ķiploks, krējums, garšvielas)
Sāksim ar mērces pagatavošanu.
Vienai picai ņēmu vienu daivu ķiploka, 2 ēdamkarotes krējuma un Gafu garšvielas mērcēm (var izmantot jebkuras citas).
Ķiploku izspiež, pievieno krējum, garšvielas un visu samaisa.
Tālākais viss ir tikai tehnikas lieta.
Visas sastāvdaļas sagatavo likšanai uz picas- var rīvēt vai griezt- kā vien sirds kāro.
Visas sastāvdaļas sagatavo likšanai uz picas- var rīvēt vai griezt- kā vien sirds kāro.
Pamatni apsmērē ar sagatavoto krējuma- ķiploku mērci.
Uzkaisa sasmalcinātu vistu
Uzliek tomātu ripiņas un uzber sarīvēto gurķi.
Visam pa virsu pārkaisa sieru un liek iekšā uzkarsētā krāsnī līdz siers izkusis- max. 10 minūtes.
Pica gatava- labu apetīti
trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs
Šķiņķa- salami pica
Par picas pamatni izmantošu Tex-mex tortillu pamatni. Ar šādu pamatni pica ir gatava nepilnās 10 minūtēs (neskaitot sagatavošanas darbus), plāna, sulīga un patiešām garda.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
Es gatavoju vienu šādu picu, tāpēc visas sastāvdaļas bija tiešām nedaudz. To daudzums atkarīgs no tā, cik picas tiks gatavotas un cik bagātīgas tās gribas. Tāpēc- sastāvdaļu daudzums- pēc katra paša ieskatiem.
1 gab. Tex-mex tortilla
Cherry tomāti
Rīvēts šķiņķis
Salami šķēles ( vislabāk, ja palūdz sagriezt uz vietas lielveikalā, tad ir super plānas)
Rīvēti marinēti gurķi
Rīvēts siers
Eļļas- ķiploku mērce ( ķiploks, olīveļļa, citrona sula, sāls pēc vajadzības, ūdens pēc vajadzības)
Sāksim ar mērces pagatavošanu.
Vienai picai ņēmu vienu daivu ķiploka, 1 ēdamkaroti eļļas un tējkaroti citrona sulu.
Ķiploku izspiež, pievieno eļļu, citrona sulu un visu samaisa. Ja taisa vairāk mērces, tad var pievienot papildus ūdeni, sāli pēc garšas. šajā gadījumā- nevajadzēja.
Tālākais viss ir tikai tehnikas lieta. Visas sastāvdaļas sagatavo likšanai uz picas- var rīvēt vai griezt- kā vien sirds kāro.
Pamatni apsmērē ar sagatavoto eļļas- ķiploku mērci.
Uzkaisa sarīvēto šķiņķi, uzliek salami ripas.
Uzliek tomātu ripiņas, pārkaisa sarīvēto gurķi
Visam pa virsu pārkaisa sieru un liek iekšā uzkarsētā krāsnī līdz siers izkusis- max. 10 minūtes.
Pica gatava- labu apetīti!
svētdiena, 2012. gada 10. jūnijs
Abonēt:
Ziņas (Atom)