Pages

piektdiena, 2013. gada 5. jūlijs

Krāsnī cepti dārzeņi

Šo paņēmienu gatavot dārzeņus aizņēmos no radinieces. Tiešām paldies par ideju, jo rezultāts iepriecina vēderu!
Viss ir pavisam vienkārši.

Nepieciešamās sastāvdaļas
Dārzeņi pēc izvēles- pāris bietes, kartupeļi, paprika, ķiploks, sviesta pupiņas, burkāni, puķkāposti un vēl- jebkuri citi, kas iet pie sirds.

Dārzeņus nomizo, sagriež ripās. Ieliek visus bļodā- apslaka ar olīveļļu, pievieno garšvielas pēc izvēles. Kārto uz pannas un cep 180 grādos līdz mīksti- apmēram 20 minūtes.

Viss gatavs! Man šis dārzeņu gatavošanas paņēmiens ārkārtīgi patīk- tad var sajust katra dārzeņa neatkārtojamo garšu. Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru